It is currently 23 Feb 2020, 03:17

WELCOME TO SIMUSCAPE!


Please Sign in or Register to enable all features, remove restrictions and gain additional access!
For information on how to bypass the CAPTCHA or to contact Team Simuscape, Continue Here!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 15 posts ]
Author Message
PostPosted: 29 Apr 2012, 22:56 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 24 Apr 2012, 23:51
Posts: 144
Location: United Kindom
Hi

Im trying to made the uk transport network well im simplified it to make it easier to fit on the map.


here is london before i started its a map off the download section of the game that ive modified with motorways
Attachment:
File comment: London at start of game 1920
london 1920.png
london 1920.png [ 1018.39 KiB | Viewed 5052 times ]


here it is at present I've got kings cross, waterloo and liverpool st. stations but I'll add more as the city expands. heathrow is marked out for expanding on and ive got gatwick and stansted already in operation. luton is on too.
Attachment:
File comment: London 1931 at present
london 1931.png
london 1931.png [ 1.03 MiB | Viewed 5052 times ]


here is the map I've completed the east coast line up to edinburgh and I've started on the west coast and south west lines too
Attachment:
File comment: here is the map with the rail lines
UK Map 1931.png
UK Map 1931.png [ 361.09 KiB | Viewed 5052 times ]


Once the UK is fully completed with all industrys and tiwns connected I will start on France and get the channel tunnel (bridge) to connect london, lille, brussels and paris with the Eurostar from St Pancras International london. may have to use kings cross instead as ill have no city left with all the stations placed in it lol.


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 29 Apr 2012, 23:19 
Simuscape Admin
User avatar

Joined: 15 Sep 2011, 09:25
Posts: 3033
Location: Sweden
Can't imagine what it is to play with these larger maps, but I can imagine... :) And this city could do with a "Tower Bridge"... ;)

_________________
Image

Simuscape - A world of its own;
SimuTalk | Visual Studio | INFRA Diary

INFRA - Chose Your Destination;
INFRA Projects | INFRA Downloads


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 30 Apr 2012, 00:04 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 24 Apr 2012, 23:51
Posts: 144
Location: United Kindom
Quote:
Can't imagine what it is to play with these larger maps, but I can imagine... And this city could do with a "Tower Bridge"...


could do which loads of landmarks. millenium dome, tower bridge, houses of parliment, london eye (which i know you have) buckingham palace.

id like a brown version of your church that i saw in a sceenshot it could easierly be made into Durham Cathedral where i live would look nice to make my home city too :mrgreen:

Your Church
Attachment:
File comment: your sceenshot
your church.png
your church.png [ 595.04 KiB | Viewed 5048 times ]


The cathedral in my home city
Image

my butchery of your church to make it look like the cathedral lol Sorry
Attachment:
File comment: durham cathedral made from your screenie
durham cathedral.png
durham cathedral.png [ 602.04 KiB | Viewed 5048 times ]


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 30 Apr 2012, 00:28 
Artists Guild

Joined: 02 Mar 2012, 11:12
Posts: 226
Location: Staplehurst, UK
Like this very much Boohey, I am also working on a similar scenario, although on a much larger scale. Mine is currently 3 years in the making and im doing lots of research atm, I originally planned to build it as it is now in 2012, but deemed that too much to try and place onto a map all in one year, so to be more thorough and ensure correctness, I'm going to start in 1812 and build from there following an accurate timeline to the end result.

:)


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 30 Apr 2012, 01:17 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 24 Apr 2012, 23:51
Posts: 144
Location: United Kindom
sounds amazing well ill crack on with this map at the moment but id love to have a larger UK map with the europe bit removed, i think the map im using is still to small and its max size.

would love to try your map when its done.

only thing im finding annoying and there is no way round it is that most uk stations are curved which is handy if you are lacking space.

always wanted a map that was detailed round my area most are just flat

here is a pic durham viaduct that goes over durham then into the station its an awesome view on a train

http://www.geolocation.ws/v/I/5655300401103603329-5655301539454661714/the-railway-viaduct-/en


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 30 Apr 2012, 01:50 
Artists Guild

Joined: 02 Mar 2012, 11:12
Posts: 226
Location: Staplehurst, UK
My map is 4182 x 4182 and uses a heightmap produced by myself, therefore you won't find the gamefile my scenario is based on anywhere else ;)


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 30 Apr 2012, 02:12 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 24 Apr 2012, 23:51
Posts: 144
Location: United Kindom
Leanden wrote:
My map is 4182 x 4182 quote]

fecking hell lol id like that, if you modify the time so that a train dont take 3 years to go from london to edinborgh that would make a hell of a map.

Quote:
heightmap produced by myself


i tried using some programmes and geo data (think it was US navy Survey Data) but the maps where to flat or to high at the coast looked proper daft. tried lightening it and darkening it on photoshop it was still shite.

do you need to mod the game code to get them size maps


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 30 Apr 2012, 02:51 
Artists Guild

Joined: 02 Mar 2012, 11:12
Posts: 226
Location: Staplehurst, UK
I use a version of stable with daylength and extra large maps patches.


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 30 Apr 2012, 09:39 
Simuscape Admin
User avatar

Joined: 15 Sep 2011, 09:25
Posts: 3033
Location: Sweden
The church thing do sounds interesting. May look at it once I'm done with those stations I'm working on now... :)

_________________
Image

Simuscape - A world of its own;
SimuTalk | Visual Studio | INFRA Diary

INFRA - Chose Your Destination;
INFRA Projects | INFRA Downloads


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 30 Apr 2012, 12:25 
Artists Guild

Joined: 02 Mar 2012, 11:12
Posts: 226
Location: Staplehurst, UK
I'm sorry i let the cathedral slip me by while pleasuring my own ego, I must say, that is a very clean recolouring and adaptation of existing sprites, I would almost think that SAC redrew it himself!


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 30 Apr 2012, 20:44 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 24 Apr 2012, 23:51
Posts: 144
Location: United Kindom
its all her work lol i did nothing to it

all i did was use "selective colour" tool changed the gray/blue to brown and just selected round the back of the church copied it and dragged it to make it longer. took seconds.

nothing really, SAC's skills are way to advanced for me to make this church of hers from scratch.

was just to show how easy it would be to make it into durham cathedral :)

Quote:
The church thing do sounds interesting. May look at it once I'm done with those stations I'm working on now...


would be great if you could must cities in the UK have cathedrals pretty much like durhams. its an old building. started construction in 1093 took 40 years. impressive for munks

Quote:
I use a version of stable with daylength and extra large maps patches.


im wanting longer days on TTD and larger maps ill have to find this version you have.


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 30 Apr 2012, 23:20 
Lurker
Lurker

Joined: 07 Mar 2012, 01:57
Posts: 18
Location: Alberta, Canada
Leanden wrote:
... think that SAC redrew it himself!

Come on Leanden. You know better than this :P

_________________
Image
Total Alpine Replacement Set: Industry, Town, Objects
**ATTENTION**: If anyone would like me to help draw snow stages in any of their GRFs let me know. I genuinely enjoy drawing them.


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 01 May 2012, 00:05 
Artists Guild

Joined: 02 Mar 2012, 11:12
Posts: 226
Location: Staplehurst, UK
swissfan91 wrote:
Leanden wrote:
... think that SAC redrew it himself!

Come on Leanden. You know better than this :P


Oops, slip of the tongue there. Sorry SAC ;)

(I have a habit of dissassociating online people with genders due to them not having gender specific tag names, but I am in fact aware that SAC is a she and therefore am duely ashamed of myself :sorry: )


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 11 Aug 2012, 18:18 
Lurker
Lurker
User avatar

Joined: 22 Jun 2012, 19:29
Posts: 2
Instead of the "signs" to stop towns building on reserved areas you could use the Fenses GRF, which looks much nicer IMO

Attachment:
BM & Co., 18-03-1919.png
BM & Co., 18-03-1919.png [ 36.63 KiB | Viewed 4909 times ]


the GRF is VAST + fences IIIRC


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 13 Aug 2012, 21:47 
Moderator
User avatar

Joined: 29 Feb 2012, 00:55
Posts: 1758
Location: Hellas
Indeed very good quality there.


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 15 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Status SimuscapeTerms of UseAbout Simuscape

Design by SAC © 2012-2015, Sweden • Powered by phpBB • Based on twilightBB by Daniel St. Jules