It is currently 19 Aug 2018, 10:24

WELCOME TO SIMUSCAPE!


Please Sign in or Register to enable all features, remove restrictions and gain additional access!
For information on how to bypass the CAPTCHA or to contact Team Simuscape, Continue Here!


Post a new topicPost a reply Page 2 of 2   [ 36 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: 05 Apr 2012, 09:30 
Simuscape Admin
User avatar

Joined: 15 Sep 2011, 09:25
Posts: 3030
Location: Sweden
PaulC wrote:
I'd be interested to see how your airport sprites look in OTTD. Zimmlock's original sprites don't work at all well with OTTD's extra airports...


Probably much the same as Zimmlocks as I've only replaced the original graphics. :P But for this to work also in OTTD I need to see in what way airports/extended airports are built up in OTTD...

_________________
Image

Simuscape - A world of its own;
SimuTalk | Visual Studio | INFRA Diary

INFRA - Chose Your Destination;
INFRA Projects | INFRA Downloads


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 05 Apr 2012, 13:03 
Lurker
Lurker
User avatar

Joined: 06 Mar 2012, 21:10
Posts: 33
Location: Lancs, England
The original TTD airport is very modular in design, and OTTD uses those tiles in various configurations. With Zimmlock's airport the terminal building is drawn as a single structure, and that (plus the way the sprites are cut) causes problems when OTTD tries to rearrange the tiles. Your terminal building on the other hand looks like it might work in the same way as the original graphics. I'm just thinking out loud here though...


Attachments:
original_graphics.png
original_graphics.png [ 27.79 KiB | Viewed 4435 times ]
TTRS3 graphics.png
TTRS3 graphics.png [ 32.11 KiB | Viewed 4435 times ]


Last edited by PaulC on 19 Apr 2012, 02:55, edited 1 time in total.
Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 05 Apr 2012, 23:46 
Simuscape Admin
User avatar

Joined: 15 Sep 2011, 09:25
Posts: 3030
Location: Sweden
You're absolutely right. But this problem is easily solved if I also draw some modules that'll fit OTTD better... ;)

_________________
Image

Simuscape - A world of its own;
SimuTalk | Visual Studio | INFRA Diary

INFRA - Chose Your Destination;
INFRA Projects | INFRA Downloads


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 26 Apr 2012, 00:11 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 24 Apr 2012, 23:51
Posts: 144
Location: United Kindom
im looking forward to the airports. i always wanted realistic airports in OTTD but with the limitations you cant do complex ones

Would be nice to if you could place airport after another so place 4 airports together to make a massive airport like heathrow.

:P cant wait


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 26 Apr 2012, 00:20 
Simuscape Admin
User avatar

Joined: 15 Sep 2011, 09:25
Posts: 3030
Location: Sweden
Yes, I guess that would be a nice feature. I usually build my airports using my own imagination and layout... :)

_________________
Image

Simuscape - A world of its own;
SimuTalk | Visual Studio | INFRA Diary

INFRA - Chose Your Destination;
INFRA Projects | INFRA Downloads


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 26 Apr 2012, 01:34 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 24 Apr 2012, 23:51
Posts: 144
Location: United Kindom
once i get your airport objects im sure i can make the airports look like UK ones like my local newcastle international which is a small but regional airport

i cant wait to get trying it.


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 26 Apr 2012, 01:37 
Artists Guild

Joined: 02 Mar 2012, 11:12
Posts: 226
Location: Staplehurst, UK
Id keep an eye out boohey, although i have made no official announcement as of yet, I have a couple of UK station and airport related stuff which might tickle your fancy, more details will be coming soon(TM).


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 26 Apr 2012, 01:57 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 24 Apr 2012, 23:51
Posts: 144
Location: United Kindom
Quote:
Id keep an eye out boohey, although i have made no official announcement as of yet, I have a couple of UK station and airport related stuff which might tickle your fancy, more details will be coming soon(TM).


awesome i cant wait ill have my eye taken out ready lol 8-)


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 26 Apr 2012, 15:56 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 24 Apr 2012, 23:51
Posts: 144
Location: United Kindom
if you need pictures of UK airport infrastructure, rader, towers and can send you some of newcastle.

I did start making a Newcastle airport addon for flight2004 but another lad from scotland was making the same airport so I just gave him the bits I'd done to go with what he had already made.

Ground Rader

Attachment:
Project Newcastle Airport.png
Project Newcastle Airport.png [ 337.74 KiB | Viewed 4407 times ]


Ground Rader placed in flightsim next to an Airbus A330-200

Attachment:
enb2010_8_8_16_29_16.png
enb2010_8_8_16_29_16.png [ 577.82 KiB | Viewed 4407 times ]


I had finished this all with the radar disc and the animations but i can't find a picture.

here is a video of me landing at newcastle at dawn in a Boeing 757-200

http://flic.kr/p/9uiNGo


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 26 Apr 2012, 16:38 
Artists Guild

Joined: 02 Mar 2012, 11:12
Posts: 226
Location: Staplehurst, UK
Wait you can 3D Model?? You know that makes sprite drawing much easier, if you produce the 3D Models then generate sprites from that...


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 26 Apr 2012, 17:01 
Simuscape Admin
User avatar

Joined: 15 Sep 2011, 09:25
Posts: 3030
Location: Sweden
Leanden wrote:
Wait you can 3D Model?? You know that makes sprite drawing much easier, if you produce the 3D Models then generate sprites from that...


Yeah, I was going to say the same... :)

_________________
Image

Simuscape - A world of its own;
SimuTalk | Visual Studio | INFRA Diary

INFRA - Chose Your Destination;
INFRA Projects | INFRA Downloads


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 26 Apr 2012, 17:57 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 24 Apr 2012, 23:51
Posts: 144
Location: United Kindom
thought that was a completely different thing can you convert them lol i can use google sketch and wings3d tried blender but its stupidly complex for me.

my models have been nothing fancy tho


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 26 Apr 2012, 18:58 
Lurker
Lurker

Joined: 06 Mar 2012, 23:12
Posts: 72
I've sometimes used Google Sketchup to help with rendering sprites that I can then turn into vehicles. There's even a helpful plugin to get the view(s) right: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php? ... 20#p767297


Last edited by Supercheese on 26 Apr 2012, 21:23, edited 1 time in total.

Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: 26 Apr 2012, 20:13 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 24 Apr 2012, 23:51
Posts: 144
Location: United Kindom
AWESOME :o ! ill have a go at this then see if its easier, cheers


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: INFRA Airports...
PostPosted: 08 Jan 2015, 12:58 
Lurker
Lurker
User avatar

Joined: 07 Jan 2015, 11:13
Posts: 2
is there a download for this grf?
sorry if this was annoying.
:?: :?: :|

_________________
New, but working


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: INFRA Airports...
PostPosted: 08 Jan 2015, 19:38 
Browser
Browser
User avatar

Joined: 04 Mar 2012, 10:10
Posts: 229
Look at World Airliners Set. If they don't have it, suggest it.


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 2 of 2   [ 36 posts ]
Go to page Previous  1, 2


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron


Status SimuscapeTerms of UseAbout Simuscape

Design by SAC © 2012-2015, Sweden • Powered by phpBB • Based on twilightBB by Daniel St. Jules